Salut, sunt ThinkRoot

Secțiune dedicată prezentării membrilor comunității. Spune-ne cine ești, ce distribuție Linux folosești, ce experiență ai și ce te pasionează în zona open source.

ThinkRoot
Junior
Junior

Salut, sunt ThinkRoot

Mesaj de ThinkRoot »

Salutare, sunt Thinkroot

Folosesc Linux Mint în prezent, după câțiva ani de Fedora. Am trecut la Linux Mint pentru că vreau ceva stabil, ceva la care să folosesc terminalul cât mai puțin - nu pentru că nu îmi place, îmi place mai mult partea grafică :)

Folosesc Linux din 2012, deci de peste 10 ani și încă mă consider un începător în Linux. Nu sunt programator, sysadmin - sunt un simplu utilizator de calculatoare. Serviciul meu este cu totul în al domeniu.

Mă bucur că am creat acest forum și sunt curios să vă cunosc pe toți membri. Mulțumesc că ați venit pe forum și susțineți acest proiect.

Atenție: Dacă vreți să lăsați câteva cuvinte despre voi faceți o postare nouă. Aici doar mă salutați pe mine :)

v
vladu83
Nou venit
Nou venit

Re: Salut, sunt ThinkRoot

Mesaj de vladu83 »

Salut , sunt Vlad, folosesc linux mint de un an! Am mai folosit si zorin os (nu mi a placut) si debian(chiar la inceputul aventurii mele in linux a fost un pic mai greu cu configuratul , dar mi a placut foarte mult de aceea am instalat pe laptop lmde 7) iar pe desktop am Linux Mint 22.3(am placa video nvidia) stiu ca se poate instala si pe debian driver de nvidia...da de ce sa ma chinui? Am renuntat complet la windoza( ca sa evitam discutiile nu incurajez pe nimeni sa faca la fel ca mine) !

f
fionescu

Mesaj de fionescu »

Hei!

O mica sugestie: titlul topicului e un pic derutant, nu e clar daca trebuie fiecare sa ne facem propriul topic...

Sunt Florin, deocamdata nu mai lucrez in IT (dupa o scurta cariera de "vibe coder"!), dar ma gandesc sa reintru - desi, da, stiu, nu e cel mai prielnic moment pe piata muncii... Am fost activ mai mult in zona artistica, desi tatal meu lucreaza in electronica si tech support de decenii. Nu am vrut sa raman in fata calculatorului toata ziua, dar iata-ma aici... :? (varsta mea este: am prins vremurile in care se introdusesera pe forum-uri emoticoanele)

Am facut tranzitie lina la Linux in urma cu un an, instaland Mint pe toate calculatoarele mele, inclusiv aceasta vechitura de notebook Lenovo cu 4GB de RAM de pe care scriu acum in pauza de la munca. Pe un alt PC am reusit sa-mi instalez manual Alpine cu tot cu KDE Plasma (Wayland), chiar daca nu prea se pupa (crash-uri de la te miri ce). Am inceput o mie de planuri ambitioase, cum ar fi invatarea Emacs, dar timpul e cam limitat... Tocmai mi-am inchiriat un VPS si mi-am pus Alpine pe el ca sa rulez din Docker o instanta de retea sociala federata, doar ca numai pentru un cont, al meu.

Cam atat deocamdata.

ThinkRoot
Junior
Junior

Mesaj de ThinkRoot »

Salutare

Numele topic-ului este clar fiecare membru care dorește să salute membri forumului și să scrie un pic despre el trebuie să scrie o postare nouă.

Scrie răspuns