Ce site-uri de torrente folositi?

Nu se promovează pirateria prin torrent, doar ce este legal.

v
vladu83
Nou venit
Nou venit

Ce site-uri de torrente folositi?

Mesaj de vladu83 »

Imagine

Ultima oară modificat 12 Feb 2026, 17:32 de către vladu83, modificat 1 dată în total.
ThinkRoot
Junior
Junior

Re: Ce site-uri de torrente folositi?

Mesaj de ThinkRoot »

Ca o mică atenționare - nu promovam pirateria în această comunitate. Site-urile prezentate în această postare sunt doar ca prezentare și eventual ca folosire pentru programele legale care sunt distribuite prin torrente.

v
vladu83
Nou venit
Nou venit

Mesaj de vladu83 »

ThinkRoot scrie: 11 Feb 2026, 22:55

Ca o mică atenționare - nu promovam pirateria în această comunitate. Site-urile prezentate în această postare sunt doar ca prezentare și eventual ca folosire pentru programele legale care sunt distribuite prin torrente.

Normal....
De exemplu Foss Torrents care contine "Hundreds of Open-Source Projects" https://fosstorrents.com/
Sau Internet Archive : "Internet Archive is a non-profit library of millions of free texts, movies, software, music, websites, and more." https://archive.org/

ThinkRoot
Junior
Junior

Mesaj de ThinkRoot »

Nu trebuie să ștergi informația de acolo pentru că dacă prezinți câteva de site-uri de torrente, nu înseamnă că promovezi pirateria. De pe acele site-uri se poate descărca și lucruri legale.

v
vladu83
Nou venit
Nou venit

Mesaj de vladu83 »

Hmmm....."PIRATERIE"....."LEGAL"...."ILEGAL"
P2P -ul sau (PIRATERIA) cum o numiti voi e un Robin Hood al zilelor noastre care ia de la bogati si da la saraci!
Serviciile de streaming online (etc...etc...etc) iau de la saraci si dau la bogati!

Si acum ipotetic vorbind...am un prieten care descarca torente( filme , seriale) , e criminal?
Sa mai luam un caz tot ipotetic...am un prieten care si a pus ublok origin la firefox si ii blocheaza toate reclamele de pe youtube...e criminal?

Netflix a raportat încasări de 12 miliarde de dolari pentru anul 2025, din acest motiv am remuscari si mustrari de constiinta cand vreau sa ma uit la un serial piratat, cu lacrimi in ochi am renutat la piraterie, ma simt mai bine sunt un CETATEAN MODEL!

ThinkRoot
Junior
Junior

Mesaj de ThinkRoot »

Depinde de legile din fiecare țară. Uită-te la clipul următor să vezi ce zice și ceea ce spune în clip este pentru SUA.
Și din ce știu și Germania are legi stricte pentru P2P, Torrente, etc

Acest clip este despre Germania - nu știu ce s-a întâmplat cu legea, dar este vorba de uBlock Origin și alte extensii asemănătoare.

România are legi pentru piraterie și așa mai departe, doar că la noi nu se prea pun în aplicare.

P2P, Torrent pot fi folosit și pentru conținut legal cum sunt programele open source care au licențe libere.

De exemplu eu folosesc siturile https://filelist.io și https://speedapp.io - din fericire sau din păcate le folosesc rar. Pentru ce le folosesc? Le folosesc pentru ..., nu mai contează pentru că se găsește și conținut legal pe aceste situri.

v
vladu83
Nou venit
Nou venit

Mesaj de vladu83 »

Da mi si mie un exemplu de continut legal pe care il poti descarca de acolo? Spre rusinea mea eu nu am gasit asa ceva si am descarcat (cu durere in suflet) doar materiale....

ThinkRoot
Junior
Junior

Mesaj de ThinkRoot »

Distribuții de Linux de exemplu. Tot felul de programe cu licențe libere.

v
vladu83
Nou venit
Nou venit

Mesaj de vladu83 »

Distributii linux...hmm din ce am vazut au doar piraterii gen zorin os 17 pro...eu sincer nu m as baga la asa ceva...mai au si distributii vechi gen linux mint xfce 15, Ubuntu.9.04 :roll:

Scrie răspuns